Logo van de Verhuisdozen Express, Heeg

de Verhuisdozen Express

De Jister 22
8621 DR , Heeg
Mob: (06) 48 90 84 71

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 151 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2012 Best of 2011
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over de Verhuisdozen Express. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over de Verhuisdozen Express

8,9
over 151 review(s)

Eerste indruk

8,5

151 pos / 0 neg

Service

9,0

149 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,2

150 pos / 1 neg
5,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Spullen werden niet in een keer geleverd.
29 juli 2014 om 10:58 Meldt als ongepast

Ik heb er een hekel aan als de spullen niet in een keer geleverd worden. Tijdens het aankopen werd hier niets over gezegd en was alles op voorraad zodat ik de order heb afgemaakt. Vervolgens moest ik via het track en trace vernemen dat de verhuisdozen werden nageleverd. Ik moest nog een keer thuis blijven om de rest aan te nemen, stuur het dan later maar dan in een keer! Of zeg niet dat het op voorraad! Hele slechte service vind ik dit en super irritant!


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Supersnelle service en waar voor je geld!
12 februari 2014 om 09:00 Meldt als ongepast

Wij zijn niet verhuisd, maar hebben een nieuwe vloer laten leggen in onze (overvolle) woonkamer. Alles moest er dus uit zolang en dat hebben we fijn voor elkaar gekregen met gebruik van verhuisdozen. Maar waar haal je die vandaan? Dat was zeer snel geregeld door de Verhuisdozen Express service. Besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt, en goede dozen, maar voor zwaardere spullen, zoals boeken, kun je beter een wat duurdere doos bestellen, anders scheuren de handgrepen met optillen. Met een beetje vernuft hebben we het toch gered met het aantal dozen dat we hadden besteld. Zeker een goede aankoop, en in de toekomst weten we jullie ook te vinden voor alle verhuizingen!

Pluspunten: Zeer snel geregeld. Perfecte service. Goede (nieuwe) dozen.
Verbeterpunten: Misschien aangeven dat de dunnere (goedkoper) dozen iets minder sterk zijn.

  Commentaar (1)


door Verhuisdozen Express - 12 februari 2014 om 9:19 Meldt als ongepast
Hallo Evelyn, Bedankt voor je feedback! We gaan hier zeker iets mee doen! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Arjan Hoekstra Verhuisdozen Express


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer goede sterke dozen.
31 januari 2014 om 17:05 Meldt als ongepast

Ik kreeg dit bedrijf als een tip van vrienden. en ik kan jullie dit zeker ook aanraden.
zeer goede service, ik had een bestelling telefonische door gegeven. bij het ophalen kreeg zelf gratis bescherm hoezen voor mijn matrassen en bankstellen. ik heb de budget dozen gekozen. deze zijn zeer stevig en kan je maken stapelen. als ik nog eens ga verhuizen. en heb nog meer nodig. dan weet ik welk bedrijf ik moet hebben.

Pluspunten: goede service!! en waard voor je geld!


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering en prima produkt
19 januari 2014 om 11:24 Meldt als ongepast

De verhuisdozen bevallen prima, we hebben de 2e bestelling ook al weer - op tijd!!! - binnen.

Pluspunten: prima dozen en snelle levering


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Geweldige verhuisdozen, aanrader
01 januari 2014 om 11:44 Meldt als ongepast

Zeer stevige verhuisdozen, met handgrepen. Snel en volgens afspraak geleverd. Wij komen zeker nog eens bij jullie terug.

Pluspunten: Dikke en stevige verhuisdozen, nieuwe verhuisdozen


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Dit zijn verhuisdozen die meerdere verhuizingen (en misschien wel een leven lang) mee gaan.
28 december 2013 om 20:26 Meldt als ongepast

Je hebt verhuisdozen en je hebt verhuisdozen.

Ooit bestelden wij via Marktplaats 50 verhuisdozen voor een redelijke prijs en wat we kregen waren dozen van wat ik noem 'kladblokkenkarton'. We hebben ze natuurlijk wel gebruikt, maar dan alleen voor kleren en kussens. De 100 verhuisdozen die we via deze site hebben besteld zijn een klasse apart. Er stond vermeld dat ze 35 kg aan kunnen, dus om dat te testen heb ik er wat gewichten uit de fitnessruimte ingelegd (zo'n 32 kg). Tot mijn verbazing kon ik de doos zonder problemen en zonder gevaar voor doorzakken optillen. Het karton is dubbeldik en voelt zeer solide aan. Na even oefenen zet je zo'n doos in 10 seconden in elkaar en even snel maak je er weer een handzaam plat vlak van. Dit zijn dozen die je na de verhuizing niet wegdoet of zelfs doorverkoopt, deze gaan rustig vele verhuizingen mee en zijn alleen daarom al hun geld meer dan waard. De snelle en gratis bezorging is ook een pluspunt. Met deze dozen wordt verhuizen (bijna) leuk!

Tip: koop er meerdere tegelijk (je komt altijd tekort) en de prijs gaat flink naar beneden.

Pluspunten: Stevig, solide en voor een uiterst betaalbare prijs. Wat wil je nog meer van een verhuisdoos?


10

Review behulpzaam?
JA NEE

De dozen worden super snel aangeleverd in een ...
11 december 2013 om 09:08 Meldt als ongepast

De dozen worden super snel aangeleverd in een zeer goede verpakkingsdoos en omdat we een aantal dozen te weinig geleverd kregen , stonden ze de volgende dag al voor de deur met het restant.
Zeer goed, ga zo door.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Kwalitatieve producten en snelle bezorging
19 november 2013 om 15:14 Meldt als ongepast

Enorm snelle bezorging. Helaas werd er (zoals wel gezegd in de veelgestelde vragen rubriek) niet gekeken naar mijn opmerkingen, waarin ik vroeg of de dozen wellicht iets later geleverd konden worden.

De dozen zijn van zeer goede kwaliteit als ik ze vergelijk met de prjis.

Pluspunten: Prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpunten: Bij veelgest. vragen weghalen dat het op andere dagen bezorgd kan worden (was geen belofte)

  Commentaar (1)


door Verhuisdozen Express - 19 november 2013 om 15:54 Meldt als ongepast
Beste Jacqueline, Bedankt voor je feedback! We gaan hier naar kijken en dit verbeteren. Nogmaals bedankt voor je bestelling, en succes met verhuizen! Arjan Hoekstra Verhuisdozen Express.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Doen net wat meer dan ze zeggen. Professionele degelijke verhuisdozen, een dag sneller dan beloofd.
14 november 2013 om 13:41 Meldt als ongepast

Als je echte verhuisdozen nodig hebt, waar de bodem en de handvatten wél doen wat ze moeten doen, dan ben je hier aan het juiste adres


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Doen precies wat ze zeggen, binnen de afgesproken tijd.
08 oktober 2013 om 11:21 Meldt als ongepast

Heldere en duidelijke website, eenvoudig bestellen en op de afgesproken tijd bezorgd. Precies zoals het hoort!