Logo van de Verhuisdozen Express, Heeg

de Verhuisdozen Express

De Jister 22
8621 DR , Heeg
Mob: (06) 48 90 84 71

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 159 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2012 Best of 2011
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over de Verhuisdozen Express. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op de Verhuisdozen Express en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over de Verhuisdozen Express, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over de Verhuisdozen Express

8,9
over 159 review(s)

Eerste indruk

8,6

159 pos / 0 neg

Service

9,0

157 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,2

158 pos / 1 neg
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

super snelle, correcte service en goede kwaliteit dozen
14 maart 2015 om 13:08 Meldt als ongepast

De dozen zijn van een prima stevige kwaliteit en de service is supersnel en correct. Het wordt keurig en stevig verpakt verzonden.

super snelle service en kwaliteit
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Stevige dozen voor acceptabel bedrag. Goedkoper en veel beter dan de bouwmarkt "verhuisdozen".
16 februari 2015 om 20:35 Meldt als ongepast

De Professionele verhuisdozen zijn erg mooi, stevige bodem met een 3-laags vouwconstructie zonder plakband waardoor je ze durft te dragen zonder de bodem te ondersteunen. Na de verhuizing uitstekend te gebruiken voor opslag / ander transport / volgende verhuizing.

De boekendozen zijn duurder, maar hebben voor mijn gevoel als enige mogelijke voordeel het formaat. Ze zijn gemaakt van hetzelfde karton en de bodem is na opzetten dunner dan bij verhuisdozen (2-laags), al durf ik niet te zeggen of ze ook daadwerkelijk minder sterk zijn omdat de constructie anders is. Het zijn wel dozen die ik zonder angst tot de rand toe vol durf te laden met boeken. Let er op dat ze zowel aan de boven als de onderkant moeten worden dichtgeplakt als je ze makkelijk wilt transporteren.

De afbeeldingen op de website kloppen, maar bieden helaas te weinig aanzichten om echt te beseffen wat je koopt. De professionele dozen waren hierdoor beter dan mijn verwachtingen, terwijl de boekendozen toch een beetje tegen vielen.

Je zal nooit meer een bouwmarkt "verhuisdoos" willen gebruiken. De boekendozen zijn duurder en kleiner, maar minder handig en lijken minder sterk dan de pro dozen.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering en vriendelijke communicatie !
23 januari 2015 om 19:49 Meldt als ongepast

Woensdag besteld en donderdagmorgen geleverd. Goed voor elkaar dus !


Stem en win prachtige prijzen! Stem op de Verhuisdozen Express en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over de Verhuisdozen Express, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima kwaliteit en super snel geleverd
05 januari 2015 om 10:12 Meldt als ongepast

In verband met de aankomende verhuizing hebben we 60 stuks professionele verhuizdozen besteld. Na een super snelle levering konden we meteen aan de slag. Prima kwaliteit dozen. Hier komen we zeker vaker terug.

snel, netjes
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Kwaliteit
14 december 2014 om 20:58 Meldt als ongepast

Snelle levering en uitstekende kwaliteit


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede dozen voor de beste online-prijs!
19 oktober 2014 om 11:30 Meldt als ongepast

Al 3x een set dozen besteld waarvan 2x hier. Je ziet gelijk verschil wanneer je voor een te goedkope doos gaat. Inmiddels zijn de "goedkope" dozen bij het oud papier en staat alles in de "proffesionele".

Snel, goed en netjes verpakt. Vooral het laatste lijkt logisch maar hier schort het meestal aan. Geen denk ik. Snel en goed geleverd.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

De Verhuisdozen Express is betrouwbaar, professioneel en levert kwaliteit.
21 september 2014 om 19:35 Meldt als ongepast

Ik ben erg tevreden over De Verhuisdozen Express. Een paar dagen voor mijn verhuizing leverde Verhuisdozen Express mijn spullen. Verhuisdozen Express geeft inzicht wanneer je order wordt geleverd, doet wat wordt beloofd, doet niet moeilijk over retouren en levert zeer goede kwalitatieve, stevige verhuisdozen. Kortom Verhuisdozen Express heeft haar zaakjes op orde en is zeer professioneel!

Professioneel, goede kwaliteit, heldere communicatie en strak orderproces.
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Geweldige dozen (voor hoever dozen geweldig ...
06 augustus 2014 om 10:47 Meldt als ongepast

Geweldige dozen (voor hoever dozen geweldig zijn)

  Commentaar (1)


door jacques dhuyvetter - 15 augustus 2014 om 14:39 Meldt als ongepast
Ik zal binnenkort tien dozen willen aankopen van 58x48x36 Ik kan niet uitmaken wat dit me zou kosten, thuis geleverd in Kluisbergen. mvg JackD


5,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Spullen werden niet in een keer geleverd.
29 juli 2014 om 10:58 Meldt als ongepast

Ik heb er een hekel aan als de spullen niet in een keer geleverd worden. Tijdens het aankopen werd hier niets over gezegd en was alles op voorraad zodat ik de order heb afgemaakt. Vervolgens moest ik via het track en trace vernemen dat de verhuisdozen werden nageleverd. Ik moest nog een keer thuis blijven om de rest aan te nemen, stuur het dan later maar dan in een keer! Of zeg niet dat het op voorraad! Hele slechte service vind ik dit en super irritant!

  Commentaar (1)


door Verhuisdozen Express - 6 augustus 2014 om 11:30 Meldt als ongepast
Beste Paul, Bedankt voor je review. We gaan uitzoeken wat hier is gebeurd, want normaal gesproken hebben wij geen deel-leveringen. Wellicht dat PostNL hier ook iets heeft gedaan, ik weet het niet. We gaan het uitzoeken. In ieder geval bedankt voor je melding. Arjan Hoekstra Verhuisdozen Express


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Supersnelle service en waar voor je geld!
12 februari 2014 om 09:00 Meldt als ongepast

Wij zijn niet verhuisd, maar hebben een nieuwe vloer laten leggen in onze (overvolle) woonkamer. Alles moest er dus uit zolang en dat hebben we fijn voor elkaar gekregen met gebruik van verhuisdozen. Maar waar haal je die vandaan? Dat was zeer snel geregeld door de Verhuisdozen Express service. Besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt, en goede dozen, maar voor zwaardere spullen, zoals boeken, kun je beter een wat duurdere doos bestellen, anders scheuren de handgrepen met optillen. Met een beetje vernuft hebben we het toch gered met het aantal dozen dat we hadden besteld. Zeker een goede aankoop, en in de toekomst weten we jullie ook te vinden voor alle verhuizingen!

Zeer snel geregeld. Perfecte service. Goede (nieuwe) dozen. Misschien aangeven dat de dunnere (goedkoper) dozen iets minder sterk zijn.

  Commentaar (1)


door Verhuisdozen Express - 12 februari 2014 om 9:19 Meldt als ongepast
Hallo Evelyn, Bedankt voor je feedback! We gaan hier zeker iets mee doen! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Arjan Hoekstra Verhuisdozen Express